Kostbaar, waardevol en geliefd.

Kostbaar, waardevol en geliefd.
20 februari 2018
by
in Bemoediging, Geloof, Lifestyle

Hé, jij daar! Ja, jij. Misschien heeft niemand het vandaag nog niet tegen je gezegd, maar jij bent kostbaar, waardevol, en geliefd. Ja. Echt waar. Zelfs jij!

Soms heb je van die dagen dat je echt totaal geen eigenwaarde of zelfvertrouwen hebt. Dat je het allemaal even niet ziet zitten. Hoe erg je vrienden, vriendinnen of familie je ook op proberen te vrolijken, het lukt allemaal niet. Je zakt verder in de put.

Dan heb ik een mooie bemoediging voor je: hoe erg je soms ook in de put zit, of je je soms niet oké voelt, er is altijd een groepje mensen die het beste in je ziet, en het beste uit je haalt. Ook al zie je dat zelf soms niet. Weet ook dat je altijd bij hen terug kan komen. En belangrijker zelfs, er is een Hemelse Vader die je, hoe hard je ook weg probeert de rennen, je altijd met open armen terug wilt ontvangen. Want Hij ziet het beste in je. God zegt dit in de Bijbel:

”Omdat ik je kostbaar vond, heb ik jou uitgekozen. Ik houd heel veel van je. Daarom geef ik mensen als losgeld voor jou. Ik geef volken in ruil voor jouw leven.” – Jesaja 43:4 (BasisBijbel)

”Because you are precious in my eyes, and honored, and I love you, I give men in return for you, peoples exchange for you life.” – Isaiah 43:4 (English Standard Version)

Persoonlijk betekent deze tekst heel veel voor mij, het heeft me altijd door moeilijke tijden heen geholpen.

Het betekent zelfs zó veel voor mij dat ik dit Bijbelvers zelfs als tatoeage op mijn arm heb. Maar dat is een ander verhaal.

Wanneer ik het even niet meer zag zitten, pakte ik altijd mijn Bijbel erbij, en zocht dit Bijbelgedeelte op, en las het steeds hardop voor. Keer op keer. Gods woorden zijn zo mooi in dit gedeelte. Hij zegt letterlijk, je bent kostbaar. Ik houd heel veel van je. Hoe mooi is dat, dat er altijd iemand is die onvoorwaardelijk van je blijft houden. Ongeacht hoeveel fouten je ook maakt in het leven. Je mag altijd bij Hem terugkomen, wetende dat Hij van je houdt.

Daarom wil ik je vandaag als bemoediging mee geven, dat je er wel toe doet. Dat je wel mooi bent. Dat je wel knap bent. Dat je wel leuk bent. Vooral deze drie dingen wil ik je mee geven: je bent KOSTBAAR, WAARDEVOL en GELIEFD.

Geen reacties on This Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 6159542825 Feed will not update.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten